FAST – fun, authentic, simple and trustworthy – Erasmus+ projekt 

Možnosti načrtovanja in izvedbe dobrega poučevanja se z razvojem IKT opreme in ustrezne programske opreme nenehno izboljšujejo, zato se bomo člani te projektne skupine osredotočili na smiselno uporabo IKT v procesu poučevanja in učenja.

Razvoj strojne in programske opreme nudi priložnosti, ki jih pred leti še ni bilo mogoče predvideti. V naši skupini Erasmus+  pozdravljamo ta razvoj, vendar se tudi zavedamo, da se je za dobro in konstruktivno raziskovanje novih možnosti potrebno v novosti poglobiti in jih tako čim bolje usvojiti, to pa zahteva učiteljevo nenehno doizobraževanje in prilagajanje novim razmeram. Verjamemo, da je mogoče s pomočjo IKT razviti inovacije in podjetništvo na vseh področjih.
Zato se bomo v tem projektu trudili usvajati nova znanja in spoznanja, hkrati pa želimo tudi navdihniti naše kolege po vsej Evropi. Naš glavni cilj ni obvladati ustrezne aplikacije, še preden jo lahko uporabimo pri poučevanju. Izzivali se bomo in se bomo osredotočili na to, da bodo učenci uživali ob eksperimentalnem pristopu uporabe IKT.
Za nas je zelo pomembno, da se naš projekt odvija preko nacionalnih meja v EU in na uradni strani projekta boste lahko našli vse naše rezultate in dobili navdih za uporabo pri poučevanju.

Skratka – v okviru projekta bomo razvijali kompetence 21. stoletja.

Uradna stran projekta (v angleščini)

FAST-predstavitev (v slovenščini)

Poročila o delu

(Skupno 598 obiskov, današnjih obiskov 1)